• VKTI gegužės 21 dieną organizuoja ADR mokytojų atestaciją

    by  • 2014/04/29 • Vairavimo mokykloms • 0 Comments

    ADR kursai mokytojamsValstybinė kelių transporto inspekcija organizuoja mokytojų, mokančių asmenis, susijusius su pavojingųjų krovinių vežimu automobilių transportu, atestacija.
    Atestacija vyks 2014 m. gegužės 21 d. 9.00 val. Vilniuje adresu Švitrigailos g. 42, 207 kab.

    Registracija
    Registruotis galima internetu, spauskite čia >>
    Smulkesnė informacija tel. 85278 5624, 85278 5639
    Prašymas laikyti egzaminą ir dokumentai teikiami ne vėliau  kaip vieną dieną prieš egzaminą.

    Kaip registruotis internetu >>

    Registruojantis reikia pateikti prašymą bei asmens dokumentą

    Prašymo forma >>

    Egzamino dieną taip pat privalėsite egzaminuotojui pateikti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, o jei registravotės internetu egzaminuotojui pateiksite ir išsilavinimą patvirtinantį dokumentą
    Jeigu prašymas teikiamas įgaliojus kitą asmenį, prie prašymo pridedamos  reikiamų dokumentų kopijos; kai prašymas teikiamas elektroniniu būdu, prie prašymo pridedamos skenuotos reikiamų dokumentų kopijos.

    Egzaminas laikomas kompiuteriu
    Egzaminai vyksta lietuvių kalba. Atestuojamieji egzamino metu gali naudotis Lietuvos Respublikos įstatymais, tarptautinėmis sutartimis ir kitais teisės aktais, reglamentuojančiais pavojingųjų krovinių vežimą. Draudžiama naudotis kita literatūra, mobiliojo ryšio, kitomis informacijos perdavimo priemonėmis, taip pat kalbėtis tarpusavyje. Egzamino eigai fiksuoti gali būti daromas skaitmeninis vaizdo įrašas.
    Egzamino bilietas susideda iš 40 testo formos klausimų ir praktinės užduoties, kurią sudaro sąlyga ir 20 testo formos klausimų. Egzaminui skiriamos ne daugiau kaip 4,5 valandos. Egzaminas išlaikytas, jei teisingai atsakyta ne į mažiau kaip 48 bilieto klausimus.
    Egzaminas laikomas kompiuteriu, pažymint vieną teisingą (iš kelių pateiktų atsakymo variantų) egzamino bilieto klausimo atsakymą.

    Kainuoja 80 Lt
    Už egzaminą – 70 Lt.
    Už teisės mokyti asmenis suteikimo įforminimą – 10 Lt.

    Galioja du metus
    Asmenims, sėkmingai išlaikiusiems atestacijos egzaminą bei sumokėjusiems nustatytą valstybės rinkliavą, dvejiems metams suteikiama teisė mokyti asmenis, susijusius su pavojingųjų krovinių vežimu automobilių transportu. Mokytojų sąrašą VKTI paskelbia savo interneto svetainėje.

    Šaltinis: http://www.vkti.gov.lt/

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *