• Regitra: ką svarbu žinoti pasikeitus duomenų apsaugos įstatymui

    by  • 2018/06/25 • Regitra • 0 Comments

    Informuojame, jog nuo šių metų gegužės 25 d. įsigaliojo naujas Europos Sąjungos (ES) asmens duomenų reglamentavimas. Atsižvelgiant į tai, „Regitra“, siekdama dar efektyviau užtikrinti asmens duomenų apsaugą, koreguoja klientų aptarnavimo telefonu bei kai kurių paslaugų politiką. Esminiai pokyčiai susiję su registracija į vairavimo egzaminus.

    Šiuo metu užsiregistruoti į vairavimo egzaminus internetu galima dviem būdais: prisijungiant per el. bankininkystę arba nurodžius asmens duomenis.

    SVARBUPasirinkusiems registraciją į egzaminus nurodant asmens duomenis, nuo šiol labai svarbu įsiminti savo unikalų prašymo numerį. Jis būtinas norint užsiregistruoti į praktikos egzaminą arba atšaukti egzaminus. Svarbu pastebėti, jog prašymo numeris pakartotinai nebus rodomas. Jis nebus primenamas ir paskambinus į „Regitros“ informacijos centrą.

    Pamiršus prašymo numerį jis bus suteikiamas tik „Regitros“ padalinyje arba matomas prisijungus prie registravimo sistemos per el. bankininkystę.

    Rekomenduojame registruotis per el. bankininkystę, nes Jūs galėsite:

    • registruotis į teorijos ir praktikos egzaminus;
    • atšaukti registraciją į egzaminus;
    • pakeisti egzaminų datą ir laiką;
    • peržiūrėti grafikus;
    • peržiūrėti laikytų egzaminų informaciją.

    Registruojantis į egzaminus nurodžius asmens duomenis, Jūs galėsite atlikti tik šiuos veiksmus:

    • registruotis į teorijos ir praktikos egzaminus;
    • atšaukti registraciją į egzaminus.

    Klientų aptarnavimas telefonu

    Keičiasi ir „Regitros“ informacijos centro klientų aptarnavimo politika. Paskambinusiųjų bus prašoma nurodyti papildomus duomenis, leisiančius dar tiksliau identifikuoti asmenį.

    Kaip ir iki šiol telefonu klientai galės užsiregistruoti arba atšaukti registraciją į vairavimo egzaminus bei sužinoti informaciją apie būsimo egzamino datą ir laiką. Tačiau šių veiksmų atlikimui klientų bus prašoma pateikti ne tik savo asmens kodą, vardą, pavardę, bet taip pat ir prašymo numerį (išskyrus registruojantis į teorijos egzaminą – bus reikalaujama tik asmens kodo, vardo, pavardės).

    SVARBU! Norint telefonu pasikeisti registracijos datą arba laiką, reikės atsisakyti esamos registracijos ir iš naujo registruotis į egzaminą. Tai reiškia, jog galite prarasti savo rezervuotą egzamino laiką. To išvengsite registruodamiesi per el. bankininkystę.

    Užsiregistruoti į vairavimo egzaminus galite čia: https://vp.regitra.lt/#/

    Pasiruošimas vairavimo egzaminams

    Prieš atvykstant į egzaminus kviečiame peržiūrėti 2 pažintinius vaizdo klipus, kuriuose pristatoma teorijos bei praktikos egzaminų eiga:

     

    Šaltinis: Regitra

    About

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *