• Britė vairavimo teorijos egzamino neišlaikė 113-ąjį kartą!

    by  • 2015/05/15 • Vairuotojo pažymėjimas • 0 Comments

    Praėjusiais metais ji buvo pavadinta „prasčiausiu Britanijoje vairuotoju-mokiniu“ po to, kai vairavimo teorijos egzaminą neišlaikė net 110 kartų. Tačiau Londono pietrytiniame Southwarko rajone gyvenanti neįvardyta 30 metų moteris vis dar nenuleidžia rankų.

    Kaip skelbia britų spauda, ji jau išleido maždaug £3,500 svarų siekdama įrodyti, kad žino kelių eismo taisykles, tačiau per praėjusius metus minėto testo nesugebėjo išlaikyti dar tris kartus.

    Laikyti vairavimo teorijos egzaminą anksčiau kainavo 31 svarą. Pernai spalį kaina buvo sumažinta iki £25. Jį sudaro klausimai su keliais pateiktais atsakymų variantais, o taip pat pavojingų situacijų suvokimo egzaminas. Nacionaliniu mastu, vairavimo teorijos egzaminą išlaiko 65,4 proc. žmonių.

    Ir net šiai užsispyrusiai moteriai pagaliau pavyktų išlaikyti teorijos egzaminą, jos dar lauktų praktinis egzaminas, kuris kainuoja £62, jeigu yra laikomas darbo dieną, ir £75, jeigu egzaminą norima laikyti darbo dienos vakare, savaitgalį ar švenčių dienomis. Kaži, kiek kartų ji jį laikys ir kiek dar turės išleisti pinigų?
    Statistika taip pat rodo, kad Peterboroughe gyvenantis 30 metų vyras teorijos egzaminą yra laikęs 86 kartus ir vis dar nesugebėjo jo išlaikyti. O 41 metų vyras iš Birmingemo išlaikė testą po 80 kartų.
    Tačiau net ir išlaikius teorijos egzaminą, kai kuriems tokiems pretendentams tapti vairuotojais sunkiai sekasi išlaikyti praktinį egzaminą. Vienas 40 metų vyras praktinį egzaminą galiausiai išlaikė iš 37 karto. Faktiškai vairuotojo pažymėjimas jam atsiėjo mažiausiai 2294 svarų.
    Šaltinis: Anglija.lt
    brite

    About

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *