• Atnaujinta mobilioji svetainė KETbilietai.lt leidžia nemokamai spręsti KET testą

    by  • 2014/11/12 • KETbilietai.lt • 0 Comments

    Atnaujintos mobiliosios KETbilietai.lt svetainės versija yra patobulinto dizaino bei nuo šiol leidžia spręsti bandomąjį KET testą nemokamai. Jį sudaro 30 klausimų, atrinktų iš 200 klausimų bazės, kuriems atsakyti skiriama 30 minučių.

    Daug didesnės galimybės atsiveria įsigijus kreditų ir prisijungus prie mobiliosios svetainės: juk joje galima spręsti visus testus, kaip ir įprastoje KETbilietai.lt svetainėje. Visa sprendimo statistika yra sinchronizuojama ir taip pat matoma abejose svetainėse. Mobilioji KETbilietai.lt svetainės versija pasiekiama visuose išmaniuosiuose telefonuose bei planšetiniuose kompiuteriuose. Jos adresas – m.ketbilietai.lt.

    Su KETbilietai.lt pilna versija išlaikysite egzaminą, nes:

    – daugiau nei 1200 pagal naujas KET atnaujintų klausimų;

    – KETbilietai.lt rekomenduoja vairavimo mokyklos: „mokiniai, kurie ruošėsi egzaminui spręsdami šiuos testus, egzaminą „Regitroje“ išlaikė iš pirmo karto.“;

    – KET bilietai sukurti pagal naujausias KET ir VĮ „Regitra“ klausimus;

    – KET testų turinys nuolat prižiūrimas ir atnaujinamas, juos prižiūri ir atnaujina vairavimo mokyklų teorijos ekspertai iš 4 Lietuvos miestų;

    – Pasiruošite vairavimo teorijos egzaminui daug greičiau: sistema seka jūsų mokymosi procesą ir jei konkretų klausimą teisingai atsakėte bent du kartus iš eilės – jums šio „išmokto“ klausimo nebepateiks;

    – pasiruošite A, B, C, D kategorijų vairavimo teorijos egzaminui „Regitroje“;

    Tūkstančiai vairuotojų naudodami KETbilietai.lt jau sėkmingai išlaikė egzaminą.

    Kiek galima padaryti klaidų?

    Teorijos egzaminas laikomas išlaikytu, jei per skirtą laiką teisingai atsakyta į ne mažiau kaip 80 proc. klausimų.

    Sprendžiant B (B1) kat. egzaminą galima padaryti daugiausia 6 klaidas (iš 30 klausimų). Sprendžiant A (A1, A2, įskaitant AM), BE, C (C1), CE (C1E), D (D1), DE (D1E) kategorijos egzaminą galima padaryti 7 klaidas (iš 35 klausimų).

    Klausimas laikomas atsakytu neteisingai, jei pažymėti ne visi teisingi atsakymai ir (arba) pažymėtas bent vienas klaidingas atsakymas.

    Taip pat, kaip ir „Regitroje“, KET testui spręsti skiriama tiek minučių, kiek teste yra klausimų. Pasibaigus skirtam laikui, teorijos egzaminas nutraukiamas.

    KET bilietai ir testai šiame puslapyje yra lietuvių kalba.

    KET bilietai ir testai telefone app nemokamai

    KET bilietai ir testai meniu

    KET testas mobili versija

     

     

     

    About

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *