• Spręsti KET bilietus patogu ir mobiliame telefone

    by  • 2013/10/23 • KETbilietai.lt • 0 Comments

    KETbilietai.lt paruošė naują mobiliems įrenginiams skirtą svetainę, kuri veikia tiek telefonuose, tiek planšetiniuose kompiuteriuose ir jau sulaukė teigiamų atsiliepimų iš besimokančių egzaminams VĮ „Regitra“. Naujojoje svetainėje greičiau pasiruoškite Regitros egzaminui – mokykitės KET bilietus, spręskite testus, peržiūrėkite tik blogai atsakytus klausimus ir skaitykite naujas kelių eismo taisykles. Ši mobilioji svetainė pakeitė iki šiol veikusią ketbilietai.lt WAP versiją.

    Prisijungti galima su Facebook paskyra

    Prie mobiliosios svetainės prisijunkite su Facebook paskyra arba įvesdami savo el.paštą ir slaptažodį. Tais pačiais duomenimis junkitės ir prie mobilios ir prie normalios KETbilietai.lt versijos.

    KET testai yra paruošti visoms kategorijoms

    Pasirinkite transporto priemonės kategoriją, kurios vairuotojo pažymėjimo siekiate. KET bilietų klausimai yra pritaikyti pasiruošti  AM, A, A1, A2, B, B1, C1, C1E, C, CED1, D1E, D, DE kategorijų vairavimo teorijos egzaminams VĮ „Regitra“. Pasikeisti pasirinktą kategoriją į kitą galima užėjus į skiltį „Profilis“.

    Visada atnaujinti KET testų klausimai

    Svetainėje yra virš 1300 KET bilietų klausimų, kurie vairavimo teorijos ekspertų yra nuolat peržiūrimi ir atnaujinami pagal paskutinius KET pakeitimus ir VĮ “Regitra” klausimus. Visa mokomoji medžiaga yra atnaujinama iškarto, kai tik išeina kokie nors pakeitimai Kelių eismo taisyklėse arba vairuotojų ruošimo tvarkoje.

    Kainuoja tiek pat kiek ir sprendžiant testus paprastoje KETbilietai.lt svetainėje

    Kiekviena naudojimosi m.ketbilietai.lt diena kainuoja 1 kreditą. Kreditų galima įsigyti mokant SMS, bankiniu pavedimu arba Paypal. Yra galimybė įsigyti vienos arba septynių dienų narystę. Vienos dienos (kredito) kaina svyruoja nuo 0,5 Lt iki 2 Lt – priklausomai nuo to, kiek kreditų vienu metu įsigysite. KETbilietai.lt kreditų pigiau galite nusipirkti kai kuriose vairavimo mokyklose.

    Mokydamiesi matysite atsakyto klausimo paaiškinimą bei susijusį KET punktą

    Pasiruošimą vairavimo teorijos egzaminui pradėkite pasirinkę funkciją „Mokytis“. Iš pasirinktos temos gausite daug klausimų . Vos tik atsakę į klausimą, iškarto matysite ar teisingai atsakėte, kokie buvo teisingi atsakymai, o jei klausimas sudėtingas, rasite paaiškinimą ir susijusį KET punktą. Jeigu į klausimą atsakysite teisingai bent du kartus, jūs šį klausimą išmokote ir šio klausimo jums jau mokantis neberodys – taip pasiruošite Regitros egzaminui daug greičiau, nes mokysitės tik nežinomus klausimus.

    KET testas sudarytas iš bendrųjų bei specifinių pasirinktos kategorijos klausimų

    Vairavimo teorijos programos Pagrindinis KET egzamino testas yra sudarytas iš 30 arba 35 klausimų (priklausomai nuo pasirinktos kategorojos), kurie apima visus Kelių eismo taisyklių skyrius, Saugaus eismo automobilių keliais įstatymo, saugaus eismo ir transporto priemonių sandaros pagrindus. Šiam KET testui spręsti skiriama nuo 30 iki 35 minučių. Kiekviename klausime teisingi gali būti keli arba tik vienas atsakymas. Klausimas laikomas atsakytu neteisingai, kai pažymėti ne visi teisingi atsakymai ir (arba) pažymėtas bent vienas klaidingas atsakymas. Vairavimo teorijos KET testas laikomas išlaikytu, jei per skirtą laiką klaidingai  atsakomi ne daugiau nei šeši bilietų klausimai ruošiantis B kategorijai arba ne daugiau nei septyni klausimai ruošiantis visoms kitoms kategorijoms.

    Spręskite KET testą iš blogai atsakytų klausimų

    Naudodamiesi KETbilietai.lt  Jūs pasiruošite egzaminui greičiau: sistema seka jūsų mokymosi procesą ir jeigu klausimą atsakėte bent du kartus iš eilės teisingai – jums jau šio klausimo mokantis nebepateiks.
    Jeigu spręsdami Pagrindinį KET testą šį jau „išmoktą“ klausimą atsakysite neteisingai – jis vėl taps „neišmoktu“.

    Rezultatų grafikas rodo, kaip pasiruošėte egzaminui

    Jūsų sprendimų rezultatai yra fiksuojami nesvarbu kur spręsite KET testą – ar kompiuteryje ar telefone. Prie kiekvienos KET bilietų mokymosi temos grafikas rodo kiek tos temos klausimų jau peržiūrėjote, kiek išmokote ir kiek dar neišmokote. Pagrindiniame rezultatų paveikslėlyje visada matysite, kiek iš viso klausimų dar neperžiūrėta, kiek neišmokta ir kiek išmokta.

    Kelių eismo taisykles patogu skaityti mobiliame telefone

    Kelių eismo taisyklės nustato eismo keliais tvarką visoje Lietuvos Respublikos teritorijoje ir yra vienas svarbiausių šaltinių ruošiantis egzaminams „Regitroje“. Mobilioje KETbilietai.lt svetainėje yra mobiliems įrenginiams optimizuotas naujas KET tekstas bei nemokamai galima atsisiųsti taisyklių PDF.

     

    Mobili KET bilietai sveitainė - testas

    Mobili KET bilietai sveitainė - Testų rezultatai

    Mobili KET bilietai svetainė - mokytis, spręsti testą, blogi atsakymai, KET

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *