• „Regitros“ elektroninėje sistemoje vairavimo mokyklos mato, kaip jų mokiniams sekėsi laikyti egzaminus

    by  • 2013/03/05 • Regitra, Vairavimo mokykloms • 0 Comments

    Jau trečius metus veikia „Regitros“ ir vairavimo mokymo įstaigų apsikeitimo duomenimis elektroninė sistema. Sistemoje mokyklų atstovai mato, kaip jų mokiniams sekėsi laikyti egzaminus „Regitroje“, koks jų mokyklą baigusių mokinių egzaminų išlaikymo procentas, kokios klaidos daromos laikant praktikos egzaminą, kaip egzaminus laiko konkretaus dėstytojo parengti mokiniai.

    Pateikti duomenis „Regitrai“ – privaloma

    Keitimąsi duomenimis su „Regitra“numato „Vairuotojų pirminio mokymo tvarkos aprašas“. Duomenys leidžia vairavimo mokykloms „jausti mokymo pulsą“, o transporto inspekcijai – efektyviau kontroliuoti vairavimo mokymo įstaigas.

    Kiekviena vairavimo mokykla privalo du kartus pateikti duomenis apie kiekvieną priimtą mokytis asmenį.

    Pirmą kartą – ne vėliau kaip per tris darbo dienas nuo mokymo pradžios dienos pateikti asmens, su kuriuo sudaryta mokymo sutartis, vardą, pavardę, asmens kodą, mokymo pobūdį (teorija ir (arba) praktinis vairavimas), mokymo pradžios datą, numatomą mokymo pabaigos datą, transporto priemonių, kurias mokoma vairuoti, kategorijas.

    Antrą kartą vairavimo mokykla duomenis pateikia ne vėliau kaip per vieną darbo dieną nuo mokymo pabaigos. Ji privalo informuoti apie išduotą kursų baigimo liudijimą: kursų baigimo liudijimo numerį, išdavimo datą, pirminio mokymo pabaigos datą, transporto priemonių, kurias išmokyta vairuoti, kategorijas. Taip pat pateikiama informacija apie mokymo pobūdį (teorija ir (arba) praktinis vairavimas), vairuotojų mokytojo, patvirtinusio, kad asmuo turi pakankamai teorinių žinių, vardą, pavardę, asmens kodą ir specialių kursų baigimo liudijimo numerį. Nurodomas vairavimo instruktoriaus, patvirtinusio, kad asmuo turi pakankamai praktinio vairavimo gebėjimų ir įgūdžių, vardas, pavardė ir kiti jo duomenys.

    Vairavimo mokyklos mato, kaip mokiniui sekasi mokytis vairavimo teoriją

    Vairavimo mokyklų atstovai, registruoti KETbilietai.lt sistemoje, gali suteikti savo mokiniams kreditų vairavimo teorijos mokymuisi bei stebėti mokymosi procesą „online“, o taip pat išsaugoti galutinės vairavimo teorijos įskaitos rezultatą. Mokyklos teorijos dėstytojai  realiu laiku mato kiekvienos temos KET testo rezultatą bei mokymosi progresą.

    KETbilietai.lt mokinio rezultatai

    KETbilietai.lt mokinio rezultatų atvaizdavimas

     

     

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *