• Dar kartą laikyti egzaminą Regitroje leidžiama ne anksčiau nei po 7 dienų

    by  • 2013/01/18 • Bendros temos • 0 Comments

    Nuo sausio 19-osios pakartotinai laikyti teorinį ar praktinį egzaminą VĮ „Regitra“  leidžiama ne anksčiau nei po 7 dienų. Regitros darbuotojai šį sprendimą motyvuoja taip: „Kad būsimieji vairuotojai neitų dar kartą laikyti egzamino papildomai nepasimokę“.

    Vairavimo teorijos egzaminai organizuojami Regitros padaliniuose daugelyje miestų. Užsiregistruoti  egzaminui galima telefonu, internetu  arba atvykus į Regitros padalinį. Regitros informacijos centras Tel. 8 700 55151

    Jeigu rezervuosite Regitroje laiką egzaminui ir dėl kokių nors priežasčių negalėsite atvykti, nepamirškite pranešti apie tai Regitrai iš anksto, bent paskutinę darbo dieną prieš egzamino datą. Informaciją apie neatvykimą galima pateikti pačiam registravimo sistemoje atšaukiant rezervuotą egzaminą arba paskambinus bendruoju informacijos telefonu 8 700 55 151.

    Į egzaminą neatvykę ir apie tai iš anksto nepranešę gyventojai turės galimybę registruotis į kitą egzaminą, tačiau jiems paskiriama egzamino data bus ne anksčiau, kaip po 1 mėnesio nuo neatvykimo į egzaminą dienos.

    Vairavimo teorijos egzaminui VĮ „Regitra“ pasiruoškite svetainėje www.ketbilietai.lt.

    Dokumentai, kuriuos reikia atsinešti į vairavimo teorijos egzaminą VĮ „Regitra

    Apie egzaminus Regitroje

    KETbilietai.lt testų sankryža su šviesoforu

     

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *