• KETbilietai.lt testų klausimus prižiūri ir naujina vairavimo teorijos ekspertai

    by  • 2012/10/15 • KETbilietai.lt • 0 Comments

    Kelių eismo taisyklės ar susiję teisės aktai keičiasi bent kartą per metus. Su kiekvienu pakeitimu koreguojami ir atitinkami KETbilietai.lt klausimai.  Korekcijas nuolat vykdo profesionalai – vairavimo teorijos ekspertai iš vairavimo mokyklų iš keturių Lietuvos miestų bei buvę VĮ „Regitra“ darbuotojai. Per metus KET testų klausimai yra atnaujinami apie 15 kartų.

    Svetainėje KETbilietai.lt būsimi vairuotojai ir jau turintys vairuotojo pažymėjimą ruošiasi AM, A, A1, B, B1, C, C1, CE, C1E, D, D1, DE, D1E kategorijų valstybiniams vairavimo egzaminams bei laiko galutinę vairavimo teorijos įskaitą, kurių rezultatus saugo vairavimo mokyklos.

    Klausimų duomenų bazę sudaro daugiau kaip 1500 klausimų su atsakymais, fotografijomis, judančiais paveiksliukais, priskirtais Kelių eismo taisyklių punktais ir paaiškinimais.

    Naudodamiesi KETbilietai.lt  mokiniai pasiruošia Regitros egzaminui greičiau: sistema seka mokymosi procesą ir, jeigu konkretus klausimas atsakomas bent du kartus iš eilės teisingai, – daugiau šio klausimo mokantis nebepateiks.

    Pagrindiniame KET teste rodomi neperžiūrėti, neišmokti bei išmokti klausimai. Jeigu spręsdami pagrindinį KET testą jau „išmoktą“ klausimą atsakysite neteisingai – jis vėl taps „neišmoktu“.

     

     

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *