• Brangsta A ir C kat. transporto priemonių nuoma egzaminuose

    by  • 2020/09/02 • Regitra • 0 Comments

    C brangsta

    Nuo rugsėjo 14 d. keičiasi motociklų ir sunkiasvorių transporto priemonių, naudojamų „Regitros“ praktikos egzaminuose, nuomos kaina. Egzaminus laikantiems nuosava transporto priemone, egzaminų kainos išlieka tos pačios.

    Atvykstantys į A, A1, A2, C ir CE kategorijų praktikos egzaminus juos laikyti gali ne tik su „Regitros“, bet ir nuosava transporto priemone. Kaip rodo duomenys, didelė dalis vairuotojų naudojasi šia galimybe. Štai, pavyzdžiui, pernai į A kategorijos praktikos egzaminą apie 44 proc. asmenų atvyko su savo transporto priemone, o į CE kategorijos  – net apie 52 proc.

    Praktikos egzamino kaina susideda iš kelių elementų: egzamino laikymo aikštelėje, važiavimo realiame eisme ir transporto priemonės nuomos. Būtent pastaroji į kainą ir yra neįtraukiama, jei asmuo pasirenka egzaminą laikyti savo transporto priemone.

    Tuo metu laikantiems su „Regitros“ transporto priemone nuo rugsėjo 14 d. bus taikomos šios nuomos kainos: A kategorijos – 30 Eur (buvo 25 Eur), A1 ir A2 – 30 Eur (buvo 8,40 Eur), C – 45 Eur (buvo 27,80 Eur), o CE – 50 Eur (buvo 27,80 Eur).

    Kainų pokyčiai buvo reikalingi atsižvelgiant į tai, kad įmonė galėtų išlaikyti ir pasiūlyti kokybiškas transporto priemones būsimiems vairuotojams bei periodiškai atnaujinti jų parką.

    Išsamus visų kategorijų vairavimo egzaminų kainoraštis pateiktas ČIA.

    Šaltinis: Regitra.lt

    About

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *